Reviews

Gemiddelde beoordeling van Red Tag:

RedTag - Reviews:

Deze review is van gerkwil op datum
Marianne is een zeer inspirerende vrouw die door haar verfrissende manier van aanpak altijd het beste uit je weet te halen. Daarnaast is de kennis op het gebied van Personal Branding ongelimiteerd! Ik heb echt veel aan RedTag gehad bij het profileren van mijn eigen merk!
Deze review is van Loes op datum
Kreeg vandaag een heel leuk kaartje in de bus..

Super kaartje, super website, super coach!
Heel veel succes!

Alvast bedankt voor alles wat je gedaan hebt, hoop nog veel van je te leren!

Groetjes,
Loes
Restaurant Ons Loes
Deze review is van Manon op datum
Bedankt voor je kaartje; Heerlijk om te zien hoe orgineel, vernieuwend en profesioneel jij bent !!
Je kunt mensen triggeren en daarom is het een eer om fan te mogen worden.
Keep up the good work !
Met groet, Manon
Deze review is van Manon op datum
Ik vind Marianne allereerst een erg aardige en eerlijke vrouw. Daarnaast is ze erg betrokken bij mensen en kunnen zij altijd steun van haar verwachten.

Top dat je nu je eigen bedrijf hebt opgericht Marianne, veel succes maar dat gaat ongetwijfeld lukken!

Groetjes,
Manon
Deze review is van Berryl Truideman op datum
leuk ik kom toevallig op deze site en ik vind de stelling "doelen zijn dromen met een deadline" omdat ik de laatste tijd heel veel problemen heb bepaalde doelen te halen binnen een bepaald tijd terwijl het kan en het idee van je eigen branding speelt ook al een tijdje bij mij. leuk zo


Truiber
Deze review is van Loes op datum
Beste Marianne,

Bedankt voor onze samenwerking, jij hebt me geleerd van mezelf een merk te maken.
Door de vele opdrachten die ik heb gemaakt en oefeningen die we hebben gedaan heb je mij op weg geholpen en het vertrouwen gegeven wat ik nodig had!

Groetjes,
Loes
Deze review is van Frank Thomassen op datum
Marianne draagt zorg voor een goede begeleiding bij het maken van een scriptie. Ze heeft een enorme diversiteit aan kennis waardoor er vakkundig en gespecialiseerd advies kan worden gegeven. Daarnaast is zij te kenmerken als een inspirator en een motivator, een belangrijke cocktail ter ondersteuning bij de totstandkoming van een scriptie.

Bedankt nogmaals!!

Groetjes Frank
Deze review is van RobertvdD op datum
Niets dan lof voor RedTag, en dan zeker voor Marianne zelf!

Zonder Marianne was ik nooit gekomen waar ik nu ben met mijn scriptie.
De kennis, ervaring en passie die ze heeft biedt een perfecte combinatie om iemand vooruit te helpen.
Overal heeft ze een oplossing voor of zoekt (en vindt!!) ze een oplossing.

Samenwerking is ook altijd fijn en leuk geweest. Hard en serieus werken maar wel altijd tijd om eens te lachen of juist om je extra hulp te bieden waar nodig!

Marianne hartelijk bedankt voor alle hulp!

Greets,
Robert

P.s. een RedTag is een aanrader voor iedereen!
Deze review is van Carla op datum
Met mijn handen in mijn haar zat ik toen ik moest beginnen aan het schrijven van mijn scriptie. Ik heb contact opgenomen met Marianne en mede dankzij haar heb ik mijn scriptie met succes kunnen afronden!

Mede dankzij haar kennis, coaching en steun heb ik me staande weten te houden tijdens deze laatste fase van mijn studie.

Marianne, nogmaals hartelijk bedankt voor je steun en vertrouwen!


Groetjes, Carla
Deze review is van Silvie van der Zee op datum
Marianne is een echte professional. Ze communiceert snel, helder en duidelijk. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken en ik hoop dat onze samenwerking dan ook nog lang mag duren!
Deze review is van Joep op datum
Voor mijn 2e kans de hulp ingeroepen van Marianne. Zonder elkaar gezien te hebben heeft Marianne mijn werk beoordeeld en hier haar licht op laten schijnen. In een periode van een week of 3 heb ik met haar hulp en advies mijn scriptie kunnen afronden met een ruime voldoende.
Communicatie gaat vlot, in mijn geval vooral via mail. Ze kwam met goede en zeer bruikbare tips en aanvullingen waardoor ik weer de goede richting op ging met mijn onderzoek.
Bedankt!
Deze review is van Dennis Rudolf Devid op datum
Na een onvoldoende voor mijn scriptie kwaliteitszorg en verandermanagement heb ik redtag.nl ingehuud. Na 10 uur intensieve coaching via google docs en skype lag er een goed 2e versie voor leken dacht ik. Opnieuw kreeg ik onvoldoende! Ik heb toen een andere coach ingehuurd voor derde versie waar ik een betere versie mee maakte. En natuurlijk heb ik redtag.nl de mogelijkheid gegeven hun service te geven op die versie 3 en feedback over versie 3. Middels inspanning van beide coachen heb ik voldoende behaald.
Ik heb 6 jaar over mijn studie gedaan en de scriptie fase is het ergst. Nu moet ik mijn scriptie nog verdedigen maar dat is later probleem.
Ik ben redtag dankbaar voor de goedkope en kwalitatieve service. En hoop dat iedereen een voldoende haalt of positieve ervaringen krijgen.

Laat ook een review voor Red Tag achter
(Je e-mail adres wordt niet op de website getoond.)Neem de letters en nummers uit het plaatje over.
Captcha Code

Click the image to see another captcha.


Over RedTag

Wil je in het oog springen? Speel dan tikkertje, geen verstoppertje? RedTag ondersteunt je anderen te raken. Gepassioneerd, professioneel & persoonlijk.

Lees meer...

Personal Branding

Communiceer je authentiek, consistent & onderscheidend? Hoe sterk is jouw merk? Werk nu als ZZP’er of young prof. aan je merk. Samen met RedTag.
 

Lees meer...